Pereiti prie turinio

Pietus i gamyklas, statybu aisksteles ir kitas darbo vietas.


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

vakar ilsintis ir bekaupiant jegas naujai darbo savaitei, sukau galva ka pasigaminus rytojaus pietums darbe. Tuomet toptelejo mintys kaip isvengti tos kasdienes rutinos ir gauti jau silta garajuonti maista ant stalo. Rasti imone, kuri tiekia tokia paslauga ir atvezia siltuteli maista tiesiai i darboviete.

 

Nekalbu apie cili pica ir kebabines, o apie uzsakymos maisto porcijas iskart visam personalui.

 

Ar esate mate tokiu imoniu Lietuvoje, kurios tiekia maista vidutinio ir stambaus dydzio firmose?

 

Jei ne, kaip manote ar tokia paslauga butu patraukli pramoniniuose rajonuose?

 

 

Laukiu komentaru!

 

Bon appetito!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esme tame, kad neapsimoka apsiimti tokiu dalyku, jeigu ruosiesi vien pagal uzsakymus gaminti, zymiai protingiau atsidaryti valgykla ir tuo paciu tiekti tokia paslauga imonems.

Siame versle turetu buti didelis faktorius produkcijos kiekis. Kuo daugiau gamini, tuo pigiau. Tai gal ir pavyktu ta kaina numazint.

 

Valgykla, gal ir gerai butu. Bet pagrindas turetu buti marketingas, reklama, patalpos ir pradziai geras virejas, kuris padetu sukurti bent 10 skirtingu patiekalu(du kiekvienai darbo dienai).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, tai yra įmanoma. Bet maistas turėtų būt šviežias ir šiltas, o tai reikalauja didokos virtuvės, transporto ir virėjų komandos. Kadangi Lietuvoj nėra didmiesčių, ne visad ir maistas bus atšalęs. Tačiau nemanau jog tau verta apsiimti. Kodėl? Tai reikalauja didelių investicijų, o kadangi maistas pas mus yra brangus, tau tai neatsipirks. Nebent per ilgus metus. Kaip jau ir sakė kiekviena kavinė gali atvešt. Taip gali, bet kainos 40lt porcija todėl ir nieks nesisako. Jei sugebėsi didelę ir maistingą porcija sutalpinti iki 10lt su atvežimu, gal kokia kompanija ir susidomėtų tavim. Nors tuom dvejoju. Geriau atsidaryk valgyklą ir lauk darbo žmonių kad pas tave atvažiuotu. Pas mus, Šiauliuose, yra labai geros valgyklos pavadinimu "Pas bronelę". 6litai už didelį kepsnį - o tai yra pigu. Ten labai daug žmonių užsuka pavalgyt šiaip ar per pietų pertraukėlę. Manau reikia persvarstyti tau šitą mintį

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Idėja idomi bet ne lietuvoj tokią igyvendint.

Maisto kainų šuoliai ir degalų kainų kilimas pribaigs iškart. Norint, kad idėja pasiteisintų reikia parduot dešimtim tūkstančių porcijų per dieną, kas abejotina įmoniu lygiu.

Kaip ir sakė kiti kurk valgyklą ir bus ok.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na maisto kainos, kad ir kyla - tai neproblema.. Esme tame, kad pvz tai ka valgote kavinese yra pagaminama visai uz dyka.. Restorane kaip taisykle - produktu suma padaugink minimum is 4, tada gausi patiekalo kaina.. Tai tarkim jeigu jus per akcija perkat pica ar kepsni uz 12lt, turekit omenyje, jog jo savikaina yra 3lt ir dar maziau... Svarbiausia tureti daug pradziai pinigu, susirasti tiekejus is kuriu daug uzsakinesi (kaina tada isvis maza bus), tureti didele gera virtuve su gerais sefais, ismanyti higiena, ir sukisti daug tukstanciu i iranga, atsimink, kad saldytuvas SNAIGE komercineje virtuveje bus siek tiek per mazas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Administratoriai

Užsisakinėjome darbe pas vieną privačią moteriškaitę (dirbo "pogrindyje"), gaudavosi po 20-30 porcijų kas dieną. Imdavo po 6-7 lt už porciją. Tai tiekė kokį pusmetį ir metė šitą reikalą, sakė neapsimoka.

 

Tai jei dirbant pogrindyje neapsimokėjo, tai su visais leidimais tuo labiau neapsimokės... :unsure:

Redagavo Arius
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teko dirbti stroikėse, tai tokia mintis kilo turbūt jau antrą dieną bedirbant.

Dirbau dar pakilimo laikais, kai statybininkai daug uždirbdavo, tad jie galėdavo sau leisti eiti pirktis po kelis submarinus į Lukoilą. Rinka atrodė didelė, norinčių skanių pietų irgi šimtai matėsi (nes dideliame objekte dirbau). Buvau pradėjęs net furgono kokio ieškotis :D bet dabar džiaugiuosi, jog neįlindau prieš šį nuosmukį. Tačiau nuo kitų metų, tikiu, jog ženkliai padaugės statybų ir siūlyčiau nemarinti šios idėjos.

 

Kokius pastebėjimus galiu duoti. Porcijos kaina galėtų būti daugiau nei 5Lt, tarkim kokie 7-8. Vasarą pasiūlyk ledų ir gaiviųjų gėrimų.

Negamink maisto pats (užsikariausi su leidimais ir pan), pirk kažkokioj valgykloj. Dalį produkcijos pardavinėk susitaręs su darbdaviais, kad kažkiek jie pirks, o dalį vežk tiesiog į statybų aikštelę, sužinojęs kada pietų metas (galbūt su rangovų dėl šito dar reiktų pasiderinti).

Gali darbdaviams pasiūlyti dealą, kad jie sumoką už X% porcijos kainos, kitą dalį susimoka darbuotojas. Taip kurtų soc atsakingos įmonės vaizdą. Nors neaišku kiek ši reputaciją statybų bendrovėms Lietuvoj reikalinga :)

Neapsiribok statybomis. Karštą vasaros ar šaltą žiemos ar lietingą rudens dieną nesinori niekur lysti iš ofiso. Čia iš savo patirties sakau. Susitark su įmonėmis, kur yra daug darbuotojų, kad sutartu laiku atveši pietus. Įmonė kasdien galėtų emailu ar telefonu iš ryto pranešti kiek porcijų norės.

Būk lankstus, tik taip surinksi lojalių klientų ratą :) Sėkmės!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ideja gera, ir nereik svaigt apie 4-5Lt uz DIDELE porcija. Nors uzdirbu palyginti nedaug, bet nepagaileciau koki 12-14Lt uz socius pietus - veliau, jei klientas pastovus, taikai visokias nuolaidu/kainu politikas ir t.t.

 

Klaipėdoj nueini į VDG ir gauni už 4 - 5Lt sriubą, DIDELĘ pagrindinę porciją ir gėrimą. Taip, kad jei nežinai tai užsičiaupk.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ideja gera, ir nereik svaigt apie 4-5Lt uz DIDELE porcija. Nors uzdirbu palyginti nedaug, bet nepagaileciau koki 12-14Lt uz socius pietus - veliau, jei klientas pastovus, taikai visokias nuolaidu/kainu politikas ir t.t.

 

 

manau 15 LTL normaliems pietums yra nedaug.

Nenorėkit "gerų" pietų už 5 LTL.

 

Nu va, o dar skundziasi zmones kainu suoliaisi, jiems net 15lt yra nedaug pietums. Ner blogai toje Lietuvelej.. 15lituku uz pietus. 300lt i menesi uz skanius pietus darbe yra NEDAUG!

 

O dabar rimtai. 15litu uz pietus darbe ? eikit nusipraust po saltu dusu. Normaliame bare dienos pietus 7-10lt (labai skanus), cia 10 jau nzn kur, gal Vilniuje kur centre. Padorioje valgykloje pietu kaina turetu buti IKI 7lt, nesvarbu ar vietoj valgau ar atveza, darbas yra tam kad uzsidirbti ,o ne islaidauti. Aisq cia kaip issireiske, kad nedaug uzdirba,bet gali sau leist po 14lt ,tai man idomu kiek tas nedaug... neklausiu kiek ir man neidomu, bet as uzdirbdamas 2000lt sau tikrai negaleciau leisti tokiu pietu darbe, tai beprotybe.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geras maistas ( o ne kokie mėsos maltinukai, kur mėsos nėra, o tik kaulai ir oda ) didina darbingumą, o to pasekmėje, jei gražiai paprašysi darbdavio pakels ir atlyginimą.

 

Dėl pačios idėjos - fabriko darbuotojai pietauja kartą per dieną apie 13-ą valandą. Gauni nedideles patalpas prie fabriko, pasisamdai keturis(priklauso nuo fabriko darbuotojų skaičiaus) darbuotojus darbui nuo pvz. 11.00 iki 13.00(ar kiek ten reik tą maistą paruošti) tada tereikia vienam darbuotojui visus patiekalus sukrauti ant kokio padėklo su ratukais, nutempti jį iki fabriko durų, pasibelsti, atiduoti maistą ir eiti namo. Minimalios išlaidos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jau geriau kokiam pramonės rajone atidaryti valgyklą kurios darbo laikas būtų nuo 10 iki kokios 15h. Ta prasme, kad darbuotojai tavo dirbtų kaip ir pusę etato ir darbo laikas būtų pietų metu. Nes pvz kur dirbu aš Vilniuje tai t.y. pramonės rajone tai aplinkui visada visos valgyklos, kavinės būna pilnos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klaipėdoj nueini į VDG ir gauni už 4 - 5Lt sriubą, DIDELĘ pagrindinę porciją ir gėrimą. Taip, kad jei nežinai tai užsičiaupk.

 

Klausyk ciaupe, pirma, perskaityk apie KA tema, antra, nueinu i socialiai remtiniems zmoniems skirta valgykla, pries tai is kokio diedo nusipirkes talona uz 50 centu, ir pavalgau gan normaliai, uz 50 CENTU!!!. NU IR KA? Jei nepagauni kampo, tai necituok is vis...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jau geriau kokiam pramonės rajone atidaryti valgyklą kurios darbo laikas būtų nuo 10 iki kokios 15h. Ta prasme, kad darbuotojai tavo dirbtų kaip ir pusę etato ir darbo laikas būtų pietų metu. Nes pvz kur dirbu aš Vilniuje tai t.y. pramonės rajone tai aplinkui visada visos valgyklos, kavinės būna pilnos.

O tu manai jei nuo 10 iki 15 val dirbs tavo valgykla tai tik valandu ir darbuotoju reikes? O kas darys uzsakymus maistui, kas valys tavo virtuve? Kas darys visa maisto paruosima? Salotos, produktu atsyldymai ir t.t... Jeigu tu atsidarai 10val ryto viskas jau turi buti paruosta.... Normaliame restorane apie 4 - 5 valandas skiria vien pasiruosymui... Po uzdarymo restoranoapie 2 valandos visko tvarkymui.. Nes jei netvarkysies iskrus tave higienos inspekcija, o jei dar neduog dieve del purvu ir degesiu apsinuodys koks klientas ir pasiskus, tai iskart ir uzdarys :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...