Pereiti prie turinio

Studentiški patiekalai ir jų receptai


Rekomenduojami pranešimai

Pirktinis maistas ir keptos bulvės jau atsibodo , tai sugalvojau kad reikia pradėti pačiam gamint. Manau, kad čia yra studentu tai prašom pasidalinkit greitai ir nesudėtingai paruošiamų patiekalų receptais :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Makaronus verdi vandeny su vištienos kubeliu.

Kai jau išvirė nupili vandenį ir užvarai ant makaronų grietinėlės, tada dar sūrio ir kokių kepintų dešrelių mažais gabaliukais.

Tikrai skanu :rolleyes:

 

Grietinėlė atrodo maždaug taip:

http://farm3.static.flickr.com/2114/179559...acf8bde.jpg?v=0

Redagavo Ranu
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Makaronai su pomidorų padažu ir grietine (mėsa ir sūrys nepamaišytų)

2. Žuvies piršteliai pigiausi

3. Koldūnai

4. Virti kiaušiniai su majonezu ir šprotai

5. Virti ryžiai. Verdant į pabaigą įberti šaldytų daržovių. Valgant gardinti sojų padažu :rolleyes:

 

Greiti patiekalai iš pusfabrikačių :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai kuriuos paskaitau, tai nesuprantu, kaip jus sotus bunat. nors ir pats buvau studentas ir neturedavau dideliu pajamu, bet pigiausiu koldunu ir zuvies pirsteliu nepirkdavau. jeigu jau perkat pasiziurekit ka valgot. Ar geriau moket 1,5Lt ir valgyt koldunus kur 5% mesos is subproduktu (sirdys, plauciai...), ar geriau moket 3Lt ir valgyt kur 30% normalios mesos. Idomu kas sociau ir skaniau. Su kitais produktais irgi tas pats :rolleyes:

 

O del patiekalu visai neblogai buna spageciu issivirt ir sudet ten ka turi: pomidoru padazas, pupeles, apkeptas farsas, sasyskos, sampinjonai, tusonke, suris ir tt.

 

Plovas visai paprastai daros.

Picas nesunku kept. As darau ant sluoksniuotos mielines teslos.

 

O siaip, svarbiausia yra prisiverst gamint, pasiieskai receptu, ivertini kas kiek kainuot gali ir darai. Kai pradedi, entuziasmas ir noras greiciau valgyt staigiai ikvepia.

 

 

 

beje, praktiski zmones perka norfoj, pats visa laik kuri laika ten stengiuos apsipirkinet, patikekit kai pamatai saskaita net nustembi, kai atsimeni kiek maximoj mokedavai.

Redagavo diablom
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad ir tuos pačius koldūnus darydamas sumaišyk padažą 1/3 grietinės, 1/3 majonezo ir 1/3 pomidorų padažo, skonį pakeičia, o jei dar fermentinio sūrio ant viršaus užlydysi, arba kokio kompio smulkiai papjaustysi, bus visai gerai.

 

Nusipirk vištienos krūtinėlę, susipjaustyk, uždėk grietinės ir vištienos prieskonių, palaikyk ~15min ir kepk keptuvėj, po 12min valgysi skaniai ir sočiai (+ ryžiai).

 

Pakepk dešreles įdėk nemažai pomidorų padažo; išsivirk makaronus, juos šiek tiek apkepk ir užbarstyk fermentinio sūrio, kepk kol apsilydys. Viską sumaišyk. Visai skanu.

 

Išsikepk paprastą kiaušinienę, tiek šiek įpylęs pieno ir įdėjęs miltų, uždėk fermentinio sūrio, iškepk gabaliukais. Visa tai sumaišyk su kubeliais pjaustytais agurkais ir pomidorais. Keista, bet taip pat skanu (bent jau man) :rolleyes:

 

Šiaip pati dagiausiai gaminu iš vištienos.. O vyrai kaip žinia, nelabai mėgsta terliotis su ja :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
beje, praktiski zmones perka norfoj, pats visa laik kuri laika ten stengiuos apsipirkinet, patikekit kai pamatai saskaita net nustembi, kai atsimeni kiek maximoj mokedavai.

 

 

Praktiški žmonės renkasi už norfos :D

 

Nu o jeigu atsakant į temą,tai man nieko nėra geriau už keptos bulvės + HotDog'inės dešrelės su daug sūrio,valgau ir niekada neatsibodo :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Praktiški žmonės renkasi už norfos :D

 

Nu o jeigu atsakant į temą,tai man nieko nėra geriau už keptos bulvės + HotDog'inės dešrelės su daug sūrio,valgau ir niekada neatsibodo :rolleyes:

 

 

Tai gali nuolat valgyt tik žmonės, kuriems nelabai rūpi ką valgo :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Manau ir dirbantis žmogus turbūt pagailės pinigų kasdien valgyti maistą užsisakant į namus, o temos autorius studentas... :rolleyes:

dabar kai akcija yra, tai ne taip ir brangu. Su draugu kortele 4 cepelinu porcijos uz 20Lt su nemokamu atvezimu. Tik vistiek, is kaviniu kasdien neskanu valgyt, o jeigu sugebi gamintis, vistiek pigiau kazka sugalvosi pasidaryt.

 

Skrandi galima apgaut uz 1Lt, bet po ilgesnio tokio "maisto" naudojimo gali zymiai brangiau teks sumoket sveikatos saskaita.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kad ir tuos pačius koldūnus darydamas sumaišyk padažą 1/3 grietinės, 1/3 majonezo ir 1/3 pomidorų padažo, skonį pakeičia, o jei dar fermentinio sūrio ant viršaus užlydysi, arba kokio kompio smulkiai papjaustysi, bus visai gerai.

 

Nusipirk vištienos krūtinėlę, susipjaustyk, uždėk grietinės ir vištienos prieskonių, palaikyk ~15min ir kepk keptuvėj, po 12min valgysi skaniai ir sočiai (+ ryžiai).

 

Pakepk dešreles įdėk nemažai pomidorų padažo; išsivirk makaronus, juos šiek tiek apkepk ir užbarstyk fermentinio sūrio, kepk kol apsilydys. Viską sumaišyk. Visai skanu.

 

Išsikepk paprastą kiaušinienę, tiek šiek įpylęs pieno ir įdėjęs miltų, uždėk fermentinio sūrio, iškepk gabaliukais. Visa tai sumaišyk su kubeliais pjaustytais agurkais ir pomidorais. Keista, bet taip pat skanu (bent jau man) :rolleyes:

 

Šiaip pati dagiausiai gaminu iš vištienos.. O vyrai kaip žinia, nelabai mėgsta terliotis su ja :D

Jau noriu..... mmmm...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip ir visi-makaronai. Isverdi, sudedi i keptuve, pakepi, uzdedi daug pomidoru padazo, ismaisai, dar pakepi, uzdedi daug surio, ismaisai, isjungi, uzdengi, palauki ir valgai. Skanu ir ne daugiau pusvalandzio uzima pagamint. Dar su kiausiniais omletus ir pan gali darytis. Arba atsidaryk saldytuva, paziurek kas tiktu vienoj kruvoj, sudek i keptuve ir skanaus, jei alaus turi, suvirskins;D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laukinis karvelis, įdarytas fazanų paštetu su ančių kepenėlėmis, bulvių apkepas su trumais, kinkanai su rytietiškų prieskonių sirupu, Porto vyno ir kinkanų padažai.

Redagavo European
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Laukinis karvelis, įdarytas fazanų paštetu su ančių kepenėlėmis, bulvių apkepas su trumais, kinkanai su rytietiškų prieskonių sirupu, Porto vyno ir kinkanų padažai.

 

temos pavadinima paskaityk, Studentiški patiekalai ir jų receptai. Tiktu nebent tas laukinis karvelis.. :rolleyes: :D :D

Redagavo link
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man kai studentavau tokios problemos nekildavo. Ne tik dėl to, kad mergina, bet ir dėl to, kad bendrike gyvenau - prisižiūrėdavau receptų įvairiausių, ypač kai vaikinai fantaziją virtuvėje demonstruodavo :D Iki šiol atsiminsiu, kaip kažkuris ragavo makaronus su kondensuotu pienu (atsiprašau tų, kas valgo skaitydamas :rolleyes:

 

O šiaip būdavo pas mus savaitgaliais, kurie namo neišvažiuodavo, bendri viso aukšto pietūs - paeiliui gamindavom iš visko, ką visi turėdavom. Ypač gerai sueidavo, kai iki stipkės kelios dienos tebūdavo likę :D Nors kartą juos prakeikiau - buvo mano eilė gamint, o vienas bičas iš kaimo bulvių maišą buvo atsiboginęs, tai teko katilą cepelinų visam aukštui virt... :D

 

O jei į temą - geriausias studentiškas maistas - alus :D Su juo viskas virškinasi.

 

Dar, kaip kažkas jau minėjo, lengva išeitis yra susirasti merginą - jei ji mėgsta gamint, gyvensi kaip pas mamą :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Laukinis karvelis, įdarytas fazanų paštetu su ančių kepenėlėmis, bulvių apkepas su trumais, kinkanai su rytietiškų prieskonių sirupu, Porto vyno ir kinkanų padažai.

arba tiesiog litus prageri ir badauji

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...