Pereiti prie turinio

Sriubu baras, kavine


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Kilo cia tokia ideja. Atidaryti vien sriubu bara . Niekada nemegu visokiu sriubu kur kazkas padaro . Tai kodel neatidarius savo kavine, kur viskas butu skaniai ir kruopsciai viskas apskaicuota ir paruosta . Miestas Klaipeda . Igyvedinti jai butu visos galimybes. Tik idomu ar paeitu viskas :) bet nepameginus nesuzinosi zinoma.

Pagooglinau, ir radau dar pora tokiu imoniu tik Vilniui. Neaisku kaip ten jiem sekasi, bet rekvizitai.lt rodo kad turi skolu gan nemazu kaip tokiai imonei .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas priklauso nuo patiekimo, įvairovės ir pan. Tarkim jei žiūrėti iš paprastosios pusės, kažin ar eičiau valgyti į kavinę kur vien sriubos. Na nebent šaltą žiemos/rudens vakarą paskanaut šilta sriuba. Bet, kad pritraukti klientų nuolat, reikia ir dar kažko prie tų sriubų, kad žmogus galėtu pilnai papietauti, pavakarieniauti, jaustosi sotus, bet pagrindinis akcentas būtų sriuba. Žinoma, kaina, kad būtų įkandama daugumai, nes jei viskas links link labai prašmatniosios pusės, kažin ar tai ilgai temps. Tad priimtina kaina, gera kokybė ir orginalumas manau tikrai gali atnešti sėkmę ir jei kitoms kavinėms tokia įdėja nepasisekė, nereiškia, kad tau tai negali tapti pačiu sėkmingiausiu pajamų šaltiniu. Juk ir futbolo komandų daug, o čempionėmis tampa vienetai. Tad tikrai skatinu mėginti ir sėkmės :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo tokia laida susijusi su investicijomis ir kur žmonės atėję kaip ir investuotojų savo idėjoms ieškojo. Viena iš tokių idėjų buvo sriubų restoranas. Praėjo ta idėja ir po kurio laiko buvo atidaryti keli restoranai (Kauno Akropolyje taip pat buvo). Bet kaip supratau ilgai ta idėja nepratempė. Matomai žmonės nelabai tokios idėjos suprato, kad ateini ir valgai vien tik sriubą.

Kiek pats kartų esi restorane užsisakęs vien tik sriubos? Ten kokios čili ar šaltibarščiai nesiskaito, nes tai dažniausiai būna kaip užkandis prie pagrindinio patiekalo.

Manau Lietuvoje žmonės tikrai nepratę atėję į restoraną valgyti tik sriubą ir nieko daugiau.

 

Bet aišku tai nereiškia, kad tau tavo mieste ta idėja neprasisuks, bet patarčiau dar kokią nors apklausą atlikti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano nuomone, sriubos nėra tas maistas dėl kurio reikėtų atidaryti atskirą kavinę. Valgydamas kavinėse ar restoranuose visada perku sriubos, kaina nedidelė, o sriubos skonis, bent jau tose kavinėse kur aš valgau, tikrai nenuvilia. Na, nebent siūlytai mūsų krašte nelabai paplitusias, kažkokias kitokias, kažkuo išsiskiriančias sriubas. Tiesiog nemanau, kad sugebėsi pateikt žmonėm geresnes kainas nei kitur ir tuo pačiu išlaikyt savo kavinę bei išmokėt atlyginimus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na realiai jo, tiesa sakot. Kas ateina valgyt tik sriuba. Manau visai neblogai butu taip padaryti. Kad butu tik keli gerai zinomi patiekalai, dekim cepelinai, bulviniai blynai, kokie koteltukai, kepsnys ar panasiai. Bet daug ivairiu sriubu rusiu .

Ir daryti kainas ko mazesnes . Kad ateitu zmones kaip i valgykla , bet viskas butu kaip restorane .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na realiai jo, tiesa sakot. Kas ateina valgyt tik sriuba. Manau visai neblogai butu taip padaryti. Kad butu tik keli gerai zinomi patiekalai, dekim cepelinai, bulviniai blynai, kokie koteltukai, kepsnys ar panasiai. Bet daug ivairiu sriubu rusiu .

Ir daryti kainas ko mazesnes . Kad ateitu zmones kaip i valgykla , bet viskas butu kaip restorane .

Bet ar iš tų mažesnių kainų sugebėsi išlaikyt tą restoraną bei išmokėt darbo užmokeščius?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na realiai jo, tiesa sakot. Kas ateina valgyt tik sriuba. Manau visai neblogai butu taip padaryti. Kad butu tik keli gerai zinomi patiekalai, dekim cepelinai, bulviniai blynai, kokie koteltukai, kepsnys ar panasiai. Bet daug ivairiu sriubu rusiu .

Ir daryti kainas ko mazesnes . Kad ateitu zmones kaip i valgykla , bet viskas butu kaip restorane .

 

Taip kažin ar padarysi. Kad butu restorano ar padorios kavinės įvaizdis reikia ir investuoti nemažai, išlaikyti aukštą kokybę, aplinką, darbuotojus ir pan. O jei kainos bus kaip valgykloje tu paprasčiausiai bankrutuosi, arba po mažu kokybė ims prastėti ir darysi kuo pigiau ir kuo daugiau ir po mažu tai ir taps tik valgykla. Su valgyklos kainomis nereiktu konkuruot, žmonės pakankamai valgo ir paprastose kavinėse už normalias kavinėms kainas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš eičiau valgyt tik sriubos. Ir manau daug, kas eitų, jei dalis tų sriubų būtų, kaip antri patiekalai. Pvz charčio, chašlama daug kur daroma su labai daug mėsos. Taip pat ir kitas galima pateikti kiek kitaip. Kad ir kokius barščius, galima padaryt paprastus pigiai, o jei moki daugiau, tuomet guliašinės mėsos daugiau įdedama.

 

Asmeniškai Vilniuje panoramoje esu porą kart valgęs, rinkausi brangesnes ir, kaip man atrodo skanesnes po ~20Lt. Tačiau nuvylė. Tikėjausi už tokią sumą kažko skaniau ir įdomiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip valgyklos tipo, as darbo metu einu i tokia valgyka, bet man kaip uzeiga labiau primena ;) pilstomas skanus alus, maisto pasirinkimas labai platus, tai pvz valgau taip sriuba 4 rusiu kasdien buna minimum, didele porcija 1e puse porcijos 0,5e prie to nemokamai duonos 4-5 gabaliukai, imu puse porcijos, tada is patiekalu kokius cepelinus 2e, arba naminiai kotletai 2.40e, arba ten blynai su mesa 2e ir kompoto ar giros 0,5e stikline arba salto Vilniaus alaus bokala 1.15e, plus minus jai be alaus apie 3e gaunas ir as jums pasakysiu taip skaniai ir pigiai niekur dar nevalges Vilniuje, porcijos labai geros, aptaranvimas greitas :) kad Vilniuje uz 3e pavalgyt abejoju, kad kur gautusi :) eini i kokia picerija ar kavine, saltibarciai, cepelinai ir sultys apie 7e minimum atiduodi :)

kas netoli spartos buna butinai uzsukite ir parasykite ar patiko maistas :) http://paszilva.lt/

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teko lankytis sriubos restorane - nuvylė pasirinkimas. Aš nemėgstu nei žuvies, nei jūros gėrybių, nei grybų - pasirinkimas man buvo iš poros sriubų. Pagal tai, kad dauguma sriubų buvo su jūros gėrybėm galima spėt - taikoma į pasiturinčią publiką.

Per d2b minėtą laidą investicijų gavusi sriubos restorano idėja buvo gera, jaunas įkūrėjas sukosi, darė, bandė ir, deja, bankrutavo, dabar sukasi su kita idėja. Galbūt jis kažką darė blogai, galbūt rinka netinkama, o gal tiesiog pasirinko blogą vietą savo restoranui.

Valgyklos tipo venk, žmonės nori patogiai ir pigiai (charlie, cancan stilius), o valgykla bus nebent tik pigiai.

Man asmeniškai idėja suvalgyti sriubos puikiai tinka darbo metu, tačiau mokėti už pietus nuo 5 eurų darbo metu... Na, nebent taikant į prabangesnių biuro pastatų pirmus aukštus ar apylinkes, tuomet gal gal. Akropoliuose ir kitose panašiose vietose, tikėtina, greit susmigs šita idėja, savaitgaliais iš viso vargu ar yra prasmė dirbt (šeimos dažnai tikrai neis į tokį restoraną)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisimenu ir aš tą laidą apie sriubų restoraną. Deja, visada reikia pagalvoti - o kodėl iki šiol nė vieno tokio restorano nėra?

Siūlau pasiskaityti 5 priežastys, kodėl paprastos idėjos laimi, ten labai aiškiai specai aprašo kodėl.

 

Mėgstu sriubas ir valgau kasdien, bet tik darbo valgykloje, kur didelė ir skani porcija kainuoja 3.50 eur. Iš to tikrai nepragyvensi, o restorane vien sriubos - nerimta, žmonės nesupras. Sriuba prie alaus ne super derinasi.

 

Va blynai (mieliniai, sklindžiai) - kitas reikalas. Aš tuo klausimu truputį renku informaciją, jei viskas bus gerai, kitą savaitę paskelbsiu paskaičiavimus, kiek galima uždirbti iš blynų porcijos.

Planas - ne kavinė, o išvežiojimas po "karštus taškus" ir prekyba lauke žmonių susibūrimo vietose.

Galima greitai pakelti didelius pinigus, net pavadinimą sugalvojau - "Blynų Imperija".

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip valgyklos tipo, as darbo metu einu i tokia valgyka, bet man kaip uzeiga labiau primena ;) pilstomas skanus alus, maisto pasirinkimas labai platus, tai pvz valgau taip sriuba 4 rusiu kasdien buna minimum, didele porcija 1e puse porcijos 0,5e prie to nemokamai duonos 4-5 gabaliukai, imu puse porcijos, tada is patiekalu kokius cepelinus 2e, arba naminiai kotletai 2.40e, arba ten blynai su mesa 2e ir kompoto ar giros 0,5e stikline arba salto Vilniaus alaus bokala 1.15e, plus minus jai be alaus apie 3e gaunas ir as jums pasakysiu taip skaniai ir pigiai niekur dar nevalges Vilniuje, porcijos labai geros, aptaranvimas greitas :) kad Vilniuje uz 3e pavalgyt abejoju, kad kur gautusi :) eini i kokia picerija ar kavine, saltibarciai, cepelinai ir sultys apie 7e minimum atiduodi :)

kas netoli spartos buna butinai uzsukite ir parasykite ar patiko maistas :) http://paszilva.lt/

 

Pas Žilva :lol: Dar ir pats Žilva, toks įdomus personažas :lol:

Aš netoli ten esu dirbęs, per beveik metus laiko aplinkui esame išbandę ~40 maitinimo įstaigų įvairiausių poros km spinduliu.

Labiausiai patiko - "31". Nežinau kaip dabar ten su kainomis, bet tuomet kai lankydavausi, buvo 10-12lt (priklausomai nuo antro patiekalo) - įskaičiuota sriuba+antras+gėrimas - maistas ganetinai skanus, greitai viskas, personalas malonus.

 

Na, o jei jau Žilva patinka, tai pamėgink nueiti į Montuotoją, galima sakyti vidiniame Žilvos kieme :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas Žilva :lol: Dar ir pats Žilva, toks įdomus personažas :lol:

Aš netoli ten esu dirbęs, per beveik metus laiko aplinkui esame išbandę ~40 maitinimo įstaigų įvairiausių poros km spinduliu.

Labiausiai patiko - "31". Nežinau kaip dabar ten su kainomis, bet tuomet kai lankydavausi, buvo 10-12lt (priklausomai nuo antro patiekalo) - įskaičiuota sriuba+antras+gėrimas - maistas ganetinai skanus, greitai viskas, personalas malonus.

 

Na, o jei jau Žilva patinka, tai pamėgink nueiti į Montuotoją, galima sakyti vidiniame Žilvos kieme :D

 

girdejau apie ta montuotoja, reiks nueiti :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vilniuje 8-10lt sriuba yra labai normali kaina :)

 

Uz 10Lt zmones dienos pietus pavalgo neprabangiose kavinese, tad vien sriuba - brangu. Reikia suprasti, kad zmones neina i sriubu restoranus pavakaroti. Tuose restoranuose 10Lt gal ir imama uz sriuba, bet sriubu restoranas labiau dieninis reikalas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...