Pereiti prie turinio

Street food'o truckas ar priekaba


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ne kiek verslo idėja siaurąja prasme, o kiek noras iššaukti diskusiją šia tema. Kokie jūsų pamąstymai ar vis dar yra vietos naujiem food truck'am ar jau lietuvaičiai savo skoniui tinkamus "patiekalus" atsirinko ir toliau eksperimentam nėra noro? Kokios mintys jums kaip vartotojams: norėtumėt tikrai kokybiškų gatvės skanėstų priedų ar tenkina ir dabartinė situacija? Turiu omeny kokybiškas kumpis, sūris o ne sūrio gaminys ir tt..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Food truckų ir kitų mobilių maitinimo įstaigų daug, bet kai jų pradedi ieškot - mažai. Teoriškai, tai turėtų būtų labai patrauklus variantas provincijoms, kadangi kai nėra pajamų vietoj, gali susipakuot ir važiuot į festą ar kitą renginį ir taip kompensuot nuostolius.

 

Realiai, naujiems vietos yra, nes trūksta kai kurių sričių maisto, kai kurių šalių virtuvės tik užuomazgos Lietuvoje, o atidaryti pilnavertę kavinę ir ją išlaikyti yra kur kas brangiau nei food trucką. Be kita ko, realizuot food trucką nepavykus verslui yra lengviau nei kavinę patalpose.

 

Sūris tai kažkaip su food truckais nesisieja, kaip įprasta apie juos galvoti. Tai labiau parduotuvė ant ratų. Manau, labiau reikėtų orientuotis į maitinimo įstaigą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Food truckų ir kitų mobilių maitinimo įstaigų daug, bet kai jų pradedi ieškot - mažai. Teoriškai, tai turėtų būtų labai patrauklus variantas provincijoms, kadangi kai nėra pajamų vietoj, gali susipakuot ir važiuot į festą ar kitą renginį ir taip kompensuot nuostolius.

 

Realiai, naujiems vietos yra, nes trūksta kai kurių sričių maisto, kai kurių šalių virtuvės tik užuomazgos Lietuvoje, o atidaryti pilnavertę kavinę ir ją išlaikyti yra kur kas brangiau nei food trucką. Be kita ko, realizuot food trucką nepavykus verslui yra lengviau nei kavinę patalpose.

 

Sūris tai kažkaip su food truckais nesisieja, kaip įprasta apie juos galvoti. Tai labiau parduotuvė ant ratų. Manau, labiau reikėtų orientuotis į maitinimo įstaigą.

 

Man irgi taip pasirodė..Kad lyg ir yra jų, bet lyg ir trūksta, nes arba tie patys bubble vafliai, karšti šunys, hamburgeriai na ir kaip ir viskas.. Mano subjektyvia nuomone tai festai street foodui yra money making machine. Legendų apie festų perkamąją galią esu prisiklausęs.

 

Galbūt būsiu ne taip suprastas, turiu omenyje, kad tarkim tam pačiam burgeryje būtų ne sūrio produktas o sūris, ne LIDL'o kumpis o normalus kumpis. Neturėjau galvoje pardavinėti sūrį ar kumpį kaip parduotuvėje ant ratų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

realiai viską pardavinėk ir bus paklausa jeigu atitiks du reikalavimus: Pigu ir skanu. Bet kaip suprantu tu galvoji apie mėsainius su gerais produktais tai manau ir norėtai uždirbti atitinkamai tai niekas nepirks. kam pirkti mėsainį už 6 eur, jeigu galima nueiti kažkur ir nusipirkti už 4 eur. gal ir bus vienas kitas pirkėjas, bet kad gerai užsidirbti reikia masės žmonių o ne keletos gurmanų, o jeigu ateityje jau turėtai vardą tai pirktų žmonės brangų ir prastą maista, juk svarbiausia, kad perka iš gerą vardą turinčio verslo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

realiai viską pardavinėk ir bus paklausa jeigu atitiks du reikalavimus: Pigu ir skanu. Bet kaip suprantu tu galvoji apie mėsainius su gerais produktais tai manau ir norėtai uždirbti atitinkamai tai niekas nepirks. kam pirkti mėsainį už 6 eur, jeigu galima nueiti kažkur ir nusipirkti už 4 eur. gal ir bus vienas kitas pirkėjas, bet kad gerai užsidirbti reikia masės žmonių o ne keletos gurmanų, o jeigu ateityje jau turėtai vardą tai pirktų žmonės brangų ir prastą maista, juk svarbiausia, kad perka iš gerą vardą turinčio verslo.

 

 

Šiek tiek liūdna, kad visgi tie du kriterijai nugali: pigu ir skanu. Dar galėčiau pridėti 3 - daug. Bet čia mano galva ir turėtų keistis situacija. Ne ne pakolkas bent jau apie food truck'ą tikrai negalvoju, tiesiog norisi padiskutuoti su daugiau žmonių dėl pačios esamos situacijos ir ar ji keista tik man.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As manau kad tikrai yra vietos. pavyzdziui Klaipedoje yra tik vienas food truck.. Arba as daugiau nesu atrades.

https://www.facebook.com/geromaistotaskas/?ref=br_rs

 

Neskaitau as food truck tu apgriuvusiu vagoneliu. Food truck turetu buti ryskus isskirtinis(gali buti ir vagonelis) man dar food truck asocijuojasi su vienu zmogumi, kuris dirba pats sau, o ne samdomi zmones.. Nezinau kodel

Redagavo Taadas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi taip pasirodė..Kad lyg ir yra jų, bet lyg ir trūksta, nes arba tie patys bubble vafliai, karšti šunys, hamburgeriai na ir kaip ir viskas.. Mano subjektyvia nuomone tai festai street foodui yra money making machine. Legendų apie festų perkamąją galią esu prisiklausęs.

 

Galbūt būsiu ne taip suprastas, turiu omenyje, kad tarkim tam pačiam burgeryje būtų ne sūrio produktas o sūris, ne LIDL'o kumpis o normalus kumpis. Neturėjau galvoje pardavinėti sūrį ar kumpį kaip parduotuvėje ant ratų.

 

Street food nelygu HQ food.

Aišku reikia laviruot tarp gero skonio, kokybės ir pigių kainų. Pirkti super brangius produktus valgymui gatvėje neverta tikrai.

 

Dažnai kai kurios FB grupėse matau ieškomų food truckų vienam ar kitam renginiui, būna net vieta nemokama, tik atvažiuok ir dirbk. Tai jei turi gerą produktą tikrai rasi kur dirbt.

 

Pritarsiu sakantiems, kad reikėtų išskirtinio food trucko, turinčio kažką unikalaus ir pastebimo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As manau kad tikrai yra vietos. pavyzdziui Klaipedoje yra tik vienas food truck.. Arba as daugiau nesu atrades.

https://www.facebook.com/geromaistotaskas/?ref=br_rs

 

Neskaitau as food truck tu apgriuvusiu vagoneliu. Food truck turetu buti ryskus isskirtinis(gali buti ir vagonelis) man dar food truck asocijuojasi su vienu zmogumi, kuris dirba pats sau, o ne samdomi zmones.. Nezinau kodel

Butent.Sau dirbantis zmogus megstantis gaminti,nestumiantis,kad sutaupyti keliolika centu.Butina keisti meniu kas kazkiek laiko,nes LT mazoka rinka,ir zmonem greitai pabosta tas pats per ta pati,tada ima atrodyti,kad seniau buvo skaniau.Tad reikia truputi pakeliauti,pamatyti ka valgo uzsienyje.Nu pvz galima bandyti laiks nuo laiko ikisti kazkokiu naujienu.

https://www.tasteofhome.com/collection/food-truck-copycat-recipes/

Redagavo Mindogas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritarčiau, kad kai kurių truck'ų ar vagonėlių vien jau išvaizda nepritraukia klientų, arba bendravimo trūkumas arba jo nebuvimas.

 

O dar toks pastebėjimas, keista bet neteko matyti gėrimų truck'ų, nekalbu apie alų, tai ar jų reguliavimas toks kad net nebando niekas ar kitos priežastys..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritarčiau, kad kai kurių truck'ų ar vagonėlių vien jau išvaizda nepritraukia klientų, arba bendravimo trūkumas arba jo nebuvimas.

 

O dar toks pastebėjimas, keista bet neteko matyti gėrimų truck'ų, nekalbu apie alų, tai ar jų reguliavimas toks kad net nebando niekas ar kitos priežastys..

Vava, as ta pati pagalvojau. O jei padarius koki sulciu food truck? Darzoves didmena ultra pigios - obuoliai, burokai, morkos, moliugai etc. Tada visokie daigai, vaisiu kombinacijos, imbieras ir t.t. Ir neturetu tai kainuoti daug. Aisku marza nebus tokia kaip kebabo ar kokokolytes, taciau jei prasant 1.99eur uz didele stikline ziu po biski po biski ir sukapses. Cia tik galvoju garsiai :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Food truck pas mus, lyginant su Šiaurės Amerika, nėra. Vankuvery būdavo, kad apie darbo dienos pietus, prie ofisų downtowne pristodavo skirtingų virtuvių food truckų. Jie ten pastovėdavo keletą valandų, aptarnaudavo nemažose eilėse stovinčius žmones, ir išvažiuodavo. Stodavo tiesiog gatvėje prie ofisų ir viešbučių.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Food truck pas mus, lyginant su Šiaurės Amerika, nėra. Vankuvery būdavo, kad apie darbo dienos pietus, prie ofisų downtowne pristodavo skirtingų virtuvių food truckų. Jie ten pastovėdavo keletą valandų, aptarnaudavo nemažose eilėse stovinčius žmones, ir išvažiuodavo. Stodavo tiesiog gatvėje prie ofisų ir viešbučių.

Lietuvoje leidimu milijonai kad isvis gauti vieta kazkur atsistoti.. Fainiai butu jei galetum belekur sutikti foodtrucka, arba butu skelbiama kur jis siandien stoves ir kokiom valandom

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lietuvoje leidimu milijonai kad isvis gauti vieta kazkur atsistoti.. Fainiai butu jei galetum belekur sutikti foodtrucka, arba butu skelbiama kur jis siandien stoves ir kokiom valandom

 

Teko būt open kitchen'o atidaryme Kaune, tai raudonų plytų alaus dirbtuvės turėjo savo alaus vagonėlį, tai reiškia kažkaip įmanoma..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vava, as ta pati pagalvojau. O jei padarius koki sulciu food truck? Darzoves didmena ultra pigios - obuoliai, burokai, morkos, moliugai etc. Tada visokie daigai, vaisiu kombinacijos, imbieras ir t.t. Ir neturetu tai kainuoti daug. Aisku marza nebus tokia kaip kebabo ar kokokolytes, taciau jei prasant 1.99eur uz didele stikline ziu po biski po biski ir sukapses. Cia tik galvoju garsiai :)

 

Kada paskutinį kartą pirkai šviežių sulčių?

O kada kebabą/hamburgerį/hotdogą/picą?

 

Paklausa sulčių yra minimali. Buvo ant bangos želmenų sultys, bet labai greitai baigėsi ta mada. Buvo iššokę kažkokie burbuliukų gėrimai, kur realiai moki už orą ir pateikimą (burbulų pavidalu). Žaidė grynai ant vaikų ~10-12 metų, lindo į mokyklas ir t.t. Pasiėmė pinigus ir dingo, nes ilgalaikė perspektyva artima nuliui. Taip pat ir su šaltyje džiovintomis uogomis - kaina kosminė, banga ėjo ir praėjo, po to maximoj stovėjo su 70% nuolaida.

 

 

 

Lietuvoje leidimu milijonai kad isvis gauti vieta kazkur atsistoti.. Fainiai butu jei galetum belekur sutikti foodtrucka, arba butu skelbiama kur jis siandien stoves ir kokiom valandom

 

 

 

Dabar šitas vietos reguliavimas yra supaprastintas, daugybės leidimų nereikia kaip anksčiau. Aišku, vidury gatvės nesustosi taip paprastai, bet susiderint jau kur kas lengviau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra priežasčių kodėl food truckų yra mažai, o ir tie patys kur yra tai visi panašūs.

1. Dėl vietos truckui yra sunku, nes skirtų vietų yra labai nedaug ir jos visiškai nepatogios, nepelningos.

2. Žiemos. Tikrai žmonės nesitrenks kažkur laukti šalti prie busiko kol maistą padarysi, geriau sumokės šiek tiek brangiau, bet šiltai ir patogia ipalauks. Tai klausimas kaip išsilaikyti žiema?

3. Festai. Jie yra brangūs. Jeigu kokio "Karklės" festo kaina prasideda nuo 1000€. Ir dar klausimas ar jie norės taves, nes ten, kad patekti turi pildyti prašymą ir jeigu būsi kažkuo išskirtinis ir atitiksi kokybę tada gal ir pateksi.

4. Užduokit sau klausimą: kiek patys perkat ir kiek priktumėt iš food truckų. Jie ištikro yra nepatogūs. Dažniausiai nėra kur atsisėsti kol lauki. Kortele atsiskaityti dažnai taip pat negalima. Tuoleto taip pat nėra. Maistas tikrai ne restoraninės kokybės(dažniausiai), o kaina visad prasideda nuo 6€-7€.

5. Pats jau senai norių atsiradyti food trucką. Bet pažiūrių skelbimus tai visi iš po vasaros visad išsiparduoda. Principe kūrie lieka tai jie turi savo kavines, užkandines, žodžiu kur pelną generuoja kiaurus metus, o avasara papildomai užkuria food trucką.

 

Na aišku pamėginti kur kas lengviau ir pigiau būtų nei mėginti atsidaryti kavinę...

IMHO.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra priežasčių kodėl food truckų yra mažai, o ir tie patys kur yra tai visi panašūs.

1. Dėl vietos truckui yra sunku, nes skirtų vietų yra labai nedaug ir jos visiškai nepatogios, nepelningos.

2. Žiemos. Tikrai žmonės nesitrenks kažkur laukti šalti prie busiko kol maistą padarysi, geriau sumokės šiek tiek brangiau, bet šiltai ir patogia ipalauks. Tai klausimas kaip išsilaikyti žiema?

3. Festai. Jie yra brangūs. Jeigu kokio "Karklės" festo kaina prasideda nuo 1000€. Ir dar klausimas ar jie norės taves, nes ten, kad patekti turi pildyti prašymą ir jeigu būsi kažkuo išskirtinis ir atitiksi kokybę tada gal ir pateksi.

4. Užduokit sau klausimą: kiek patys perkat ir kiek priktumėt iš food truckų. Jie ištikro yra nepatogūs. Dažniausiai nėra kur atsisėsti kol lauki. Kortele atsiskaityti dažnai taip pat negalima. Tuoleto taip pat nėra. Maistas tikrai ne restoraninės kokybės(dažniausiai), o kaina visad prasideda nuo 6€-7€.

5. Pats jau senai norių atsiradyti food trucką. Bet pažiūrių skelbimus tai visi iš po vasaros visad išsiparduoda. Principe kūrie lieka tai jie turi savo kavines, užkandines, žodžiu kur pelną generuoja kiaurus metus, o avasara papildomai užkuria food trucką.

 

Na aišku pamėginti kur kas lengviau ir pigiau būtų nei mėginti atsidaryti kavinę...

IMHO.

Megini sulyginti foodtrucka su kavine?

 

Foodtrucka ar kioskeli renkasi zmones su automobiliu(dauguma) ir kurie nori greit pavalgyti, ir toliau lekti kazkur kazka. O kai nori pasedeti, atsigerti kazko, eini i kavine

Redagavo Taadas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek būnu visokiuose automobilių eventuose (driftas, paroda ir pan.), tai visur pastebiu foodtruck'ų savininkų nesugebėjimą tinkamai visko suplanuot ir apskaičiuot. Arba maisto gamyba, aptarnavimas lėtas, dėl ko susidaro didelės eilės. Arba baigiasi maistas reginiui dar neįpusėjus, kartą esu matęs kaip baigėsi netgi KAVA! Arba užlaužia tokias nesveikas kainas, kad niekas neperka. Minia žiūrovų, vienas vagonėlis ir prie jo tuščia, visi važiuoja į kitą rajoną kebabų parsivežt. Nes čia jau principo reikalas nemokėt už kažkokį užkandį 7€, netgi vakarų Europoj tokių kainų nėra.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra priežasčių kodėl food truckų yra mažai, o ir tie patys kur yra tai visi panašūs.

1. Dėl vietos truckui yra sunku, nes skirtų vietų yra labai nedaug ir jos visiškai nepatogios, nepelningos.

2. Žiemos. Tikrai žmonės nesitrenks kažkur laukti šalti prie busiko kol maistą padarysi, geriau sumokės šiek tiek brangiau, bet šiltai ir patogia ipalauks. Tai klausimas kaip išsilaikyti žiema?

3. Festai. Jie yra brangūs. Jeigu kokio "Karklės" festo kaina prasideda nuo 1000€. Ir dar klausimas ar jie norės taves, nes ten, kad patekti turi pildyti prašymą ir jeigu būsi kažkuo išskirtinis ir atitiksi kokybę tada gal ir pateksi.

4. Užduokit sau klausimą: kiek patys perkat ir kiek priktumėt iš food truckų. Jie ištikro yra nepatogūs. Dažniausiai nėra kur atsisėsti kol lauki. Kortele atsiskaityti dažnai taip pat negalima. Tuoleto taip pat nėra. Maistas tikrai ne restoraninės kokybės(dažniausiai), o kaina visad prasideda nuo 6€-7€.

5. Pats jau senai norių atsiradyti food trucką. Bet pažiūrių skelbimus tai visi iš po vasaros visad išsiparduoda. Principe kūrie lieka tai jie turi savo kavines, užkandines, žodžiu kur pelną generuoja kiaurus metus, o avasara papildomai užkuria food trucką.

 

Na aišku pamėginti kur kas lengviau ir pigiau būtų nei mėginti atsidaryti kavinę...

IMHO.

 

Vietų yra pelningų, tereikia mokėt atsirinkti arba įtikinti vietos savininką išnuomoti plotelį ne už kosminę kainą.

Žiemą tikrai food truckai snaudžia, nes tai sumenkina pelną, tačiau tikrai ne visi. Ta pati kava puikiai eina vasaros metu prie įvairių renginių ar tam tikrose miesto vietose. Faktas, savivaldybės neleidžia ir tikrai neleis kas dieną stovėti geriausiose, reprezentacinėse vietosė, pvz. Rotušės a. (tiek Vilniuj, tiek Kaune), Vilniaus Gedimino pr. ar Kauno laisvės al., prie kokių Aušros vartų...

Festai nėra be proto brangūs. Nežinau dėl Karklės, bet smulkesniuose renginiuose ir mugėse kainos prasideda nuo keliasdešimt eurų. Ta pati labai brangia laikoma kaziuko mugė Vilniuje maisto tiekėjams kainuoja 36,30 už kvadratą. 15-20 kv. m. užimantis food truckas - ~700 €. Jei truck'as nedidelis - kur kas mažiau. Jei prekiauji kava po 7 € tai gal ir neatsipirks, bet išmanant savo darbą galima ten uždirbti kur kas daugiau.

 

Pats iš tokių vietų perku nemažai, ypač renginių metu. Man jie yra patogūs, maistas gali būti ir skanus, o kainos normalios.

Foodtruckus renkasi turintys kavines ne tik dėl to, kad turi žiemą pelną generuojančias kavines, bet ir dėl to, kad jiems lengviau įeiti į rinką, jie turi patirties.

 

 

Kiek būnu visokiuose automobilių eventuose (driftas, paroda ir pan.), tai visur pastebiu foodtruck'ų savininkų nesugebėjimą tinkamai visko suplanuot ir apskaičiuot. Arba maisto gamyba, aptarnavimas lėtas, dėl ko susidaro didelės eilės. Arba baigiasi maistas reginiui dar neįpusėjus, kartą esu matęs kaip baigėsi netgi KAVA! Arba užlaužia tokias nesveikas kainas, kad niekas neperka. Minia žiūrovų, vienas vagonėlis ir prie jo tuščia, visi važiuoja į kitą rajoną kebabų parsivežt. Nes čia jau principo reikalas nemokėt už kažkokį užkandį 7€, netgi vakarų Europoj tokių kainų nėra.

 

Čia veikia "verslininkų" tikėjimas, kad jie bus vieni ir visi pirks iš jų. Lietuviai ne durni ir moka rast pigiau / geriau, bet tie, kurie tikisi iš Foodtruck'o milijonus vartyt dėl to greit ir užlinksta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pigu ir skanu? du kriterijai?

 

Visiškai nepritarčiau. Pirmas ir svarbiausias man kriterijus būtų patogi vieta, kadangi tai greitas maistas tai jo reikia greitai, negi aš dabar keliausiu per pusę Vilniaus, kad ir bus 30% pigiau. Jei ruošies į restoraną ilgam pasisėdėjimui, tai taip, gali varyt su taksu, vistiek gal atsigersi alaus ar panašiai, bet food truck'o atveju - labai svarbu lokacija.

 

Antras svarbus dalykas greitis. Jeigu nesugebat susitvarkyt nei su dviem žmonėm vietu metu, aš ten nebeičiau. Jeigu per kokią dienos pietų pertrauką nori greitai pasigriebt maisto, o ten tenka laukt pusvalandį... tai geriau tada einu kur dienos pietų valgyt į kavinukę, kur jie masiškai prisigaminę.

 

Ir trečias dalykas yra kokybės užtikrinimas. Neseniai dar Vilniuje veikė eat more chicken. Iš pradžių kokybė buvo gera, ne riebus maistas ir t.t. Einant laikui samdėsi darbuotojus, kokybė krito, bulvyčių tapo neįmanoma valgyt, o vištiena būdavo paskendusi riebaluose ir visa permirkusi - tuo pačiu kilo kaina, nes darbuotojams reikėjo eilę atlaukt. Man jų lokacija būdavo tobula. Bet galiausiai be 6-7 eur ten nepavalgydavai, o šalia jammi už 3 eur pavalgai (to pačio padažuose permirkusio maisto). Tai tiesiog pradėjau gaminti namuose sau pietus. :)

 

 

Nors dar papildysiu, pridėčiau vieną, bet labai svarbų dalyką, tai mokėjimas supakuot maistą. Nors atrodo elementaru, bet kiek būna, kad nemoka... jei valgai mašinoj, net neatidarius jau padažas bėga per šonus ir turi galvot kaip valgyt. Kitur duoda vienkartines pirštines (labai geras dalykas). :) Esu pirkęs kebabą kažkur mažame miestelyje, tai per kurį galą bandai atidaryt visur bėga, tai ###### it. :)

 

Redagavo anon
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Festai nėra be proto brangūs. Nežinau dėl Karklės, bet smulkesniuose renginiuose ir mugėse kainos prasideda nuo keliasdešimt eurų. Ta pati labai brangia laikoma kaziuko mugė Vilniuje maisto tiekėjams kainuoja 36,30 už kvadratą. 15-20 kv. m. užimantis food truckas - ~700 €. Jei truck'as nedidelis - kur kas mažiau. Jei prekiauji kava po 7 € tai gal ir neatsipirks, bet išmanant savo darbą galima ten uždirbti kur kas daugiau.

 

Ankščiau kaziuko mugė nebuvo brangi. Nežinau, nesidomėjau dėl maitinimo vietų kainų mugėje, tačiau šiemet, pasikeitus mugės organizatoriams, paprastiems prekybininkams kainos už vietą išaugo kelis kartus, dar ir nuo vietos kažkiek priklausė, todėl manau, kad ir maitinimui kainos pakilusios.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ankščiau kaziuko mugė nebuvo brangi. Nežinau, nesidomėjau dėl maitinimo vietų kainų mugėje, tačiau šiemet, pasikeitus mugės organizatoriams, paprastiems prekybininkams kainos už vietą išaugo kelis kartus, dar ir nuo vietos kažkiek priklausė, todėl manau, kad ir maitinimui kainos pakilusios.

 

Mano paimta kaina yra iš paskutinių metų, tai yra, 2019. Ir tai laikoma brangiausia muge prekybininkams. Kitos mugės atitinkamai pigesnės, nors kartais net ir pelningesnės, kadangi Vilniaus Kaziuko mugė yra pilna žmonių, tad nėra kaip valgyti patogiai, jei nėra staliukų, nuolat esi stumiamas srauto. Be kita ko, kaziuko metu dažnai pasitaiko ir prastas oras.

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na Klaipėdoje "Taškas." foodtruckas lavašo setukas 4€. Nieko įspūdingo, bet tikrai geriau nei įprastos kebabinės. Produktai šviežūs, aptarnauja maloniai.

Porcija nera didziule. Bet tikrai patiko, kazkas naujo sitam kraste. Jauciasi sviezumas stipriai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Sukurti naują...