Pereiti prie turinio

Picerijos atidarymas Vilniuje


Rekomenduojami pranešimai

Man lietuviški alūs taip pat neatrodo labai prastesni už Budweiser'į :).

 

Lietuviškas alus - geriausias pasaulyje ir tai pripažįstu ne tik aš, bet ir gurmanai

 

Į temą. Picerijos sėkmė priklauso ne tik nuo skanios picos, bet ir nuo išskirtinio ir skanaus padažo. Ukmergėje Fokus picerija yra populiariausia, nes ten patiekamas labai skanus, jų receptūros padažas. Garnatuoju, kad patiekus savos gamybos skanų padaža tikrai sulauksi daugiau klientų

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As keletos piceriju paslaugu nebesinaudoju vien del padazu lievumo... :lol: dazniausiai perku ten kur ir pica padori, bet padazui irgi skiriu dideli demesi :lol: kad ir paskutini karta valgiau mambo, tai padaza atnese - daumantu majonezini padaza....... nu man jis is vis netinka prie picos :lol: kazkur dar valgiau, bijau apsirikt, is vis tik keciupas buvo kaip padazas. :D :D patinka picos su surio sonu, sotesnes. :P Express picos tikrai vienos is nr1 ;) tik padazo uztenka vos 2 gabaliukam picos :unsure:

Redagavo Zaleskis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padažas yra nepagarba picai :) Kai su italu gyvenau, ir kartą valgydamas picą užsidėjau tą šviesų padažą, juokais sakė, kad Italijoj užmuštų mane :D nežinau kiek tame tiesos, bet itališkam restorane (bent jau ne Lietuvoje) padažų nesiūlo :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va, ką reiškia, kai skiriasi skoniai:). Man kaip tik atrodo, kad Express Pizza siūlo vienas skaniausių picų, o Čiliako apskritai privengiu, nes ne tik picos, bet ir visas kitas maistas man netinka. Užbėgsiu įvykiams už akių, ir tiems, kurie siūlys nuvažiuot į Italiją paraugt tikrų picų - gyvenau du metus Italijoj, ir nemanau, kad yra didelis skirtumas tarp Lietuvos ir Italijos kavinėse kepamų picų.

Pritariu. nereikia idealizuoti italisku picu, viskas daugmaz tas pats, aklu budu ragaudamas net nepasakysi, kad cia lietuviska, o cia italiska. Beje tikra italiska pica valgoma be tu lietuvisku padazu :)

 

Nematyti skirtumo tarp italiskos ir lietuviskos picos, tai taspats kas nejausti skirtumo tarp lietuvisko ir amerikietisko alaus :)

 

Yra visokiausiu rusiu alaus, mikro gamyklos, maisnis alus ir taip toliau. Jei lyginti masinius alus kaip koki amerikietiska budweiser ir lietuviskus svyturius kalnapilius tai yra tas pats lagerinis high gravity myzalas, tarp kuriu tikrai jokiu skirtumu nera kokybes ar skonio prasme.

Aisku jei lyginsi prasta pavyzi is vienos salies su geru is kitos skirtumas bus, tiek picose, tiek aluose, tiek visame kame.

Redagavo biz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padažas yra nepagarba picai :) Kai su italu gyvenau, ir kartą valgydamas picą užsidėjau tą šviesų padažą, juokais sakė, kad Italijoj užmuštų mane :D nežinau kiek tame tiesos, bet itališkam restorane (bent jau ne Lietuvoje) padažų nesiūlo :)

 

Tegul musa, man pica skaniau su padazu, neaukosiu valgio malonumo del kitos salies tradiciju

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manyčiau picų skonis ir kokybė turėtų skirtis taip, kad klientai suvalgę picą pasakytų: "Nu blemba, skanesnės picos nežinau kur būtų galima gauti, sugrįšiu čia dar kartelį!"

 

Kai gaminsite labai skanias picas ir nebus daug klientų, duodu patarimą: Visas picas, savaitę arba dvi, leisti beveik už savikainą, t.y. užsidėti tik 2-3lt. Beabejo reikia nepamiršti tuo momentu labai reklamuoti jūsų vietą.

 

Kai žmonės žinos, kad ten tikrai labai skanios picos, jie sumokės už jas ir brangiau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manyčiau picų skonis ir kokybė turėtų skirtis taip, kad klientai suvalgę picą pasakytų: "Nu blemba, skanesnės picos nežinau kur būtų galima gauti, sugrįšiu čia dar kartelį!"

 

Kai gaminsite labai skanias picas ir nebus daug klientų, duodu patarimą: Visas picas, savaitę arba dvi, leisti beveik už savikainą, t.y. užsidėti tik 2-3lt. Beabejo reikia nepamiršti tuo momentu labai reklamuoti jūsų vietą.

 

Kai žmonės žinos, kad ten tikrai labai skanios picos, jie sumokės už jas ir brangiau :)

 

Jei nuo pradŽių pradėsite su pigiomis, tai žmonės automatiškai to tikėsis ir vėliau ir pakelti kainas bus labai sunku. Geriau pradėti su normaliomis kainomis, o žmones pritraukti kitaip. Beto, pradžioje ir šiaip apsilanko "gurmanų - tyrinėtojų" (bent jau kebabinių atveju), o vėliau, jei patinka, lieka klientais.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, jei sakai, jog atidarymas rugpjucio pabaigoj, pabandyk savo picos gabaleli 'ikisht' lady gagai ;) kaip tai padaryt nemokamai, kas ir kaip, nepasakysiu- ne ash juk picerija atidarineju :) o reklama butu totaline, patikek, ir pamastyk.

 

beje, kas cia minejo apie 'skaniausia' pica vilniuj? atsiusk man i pm tos picerijos nr. dekui ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai jau smalsu , sudomino aprašymas :) Dažnai tenka valgyti restoranuose , būtinai ateisiu išbandyti ! Bet negalėčiau pasakyti , kad Vilniuje yra blogų picų , bent jau man skanios tai čili picerijoje , yra išties labai gerų ir kainos geros , pranešk apie atidaryma , būtinai atvyksiu išbandyt!:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padažas yra nepagarba picai :) Kai su italu gyvenau, ir kartą valgydamas picą užsidėjau tą šviesų padažą, juokais sakė, kad Italijoj užmuštų mane :D nežinau kiek tame tiesos, bet itališkam restorane (bent jau ne Lietuvoje) padažų nesiūlo :)

Kaune kur pateikia daug itališkų patiekalų prie picos duoda alyvuogių aliejų gal iš pradžių ir keista, bet su jų picom puikiai tinka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš dabar gyvenu Vilniuje ir nieko panašaus dar neradau kaip yra Kaune viena pricerija "Pas Romano" va ten tai picos!!! Kaina nesikandžioja, o kokybė tikrai super. Picos labai skanios gan nemažos ir padažas daromas atskiras, o ne pomidorų ar koks kitas. :) Kartais netgi nustebina papildoma dovanėle kaip pyragėlis ir panašiai dėl ko tapau jų nuolatiniu klientu kai tik nuvažiuoju į Kauną. Siūlau temos autoriui būtinai ten apsilankyti ir pasisemti įdėjų, nes jei tokia picerija atsirastu Vilniuje tai tikrai tapčiau nuolatiniu klientu ;)

Redagavo DJManas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš dabar gyvenu Vilniuje ir nieko panašaus dar neradau kaip yra Kaune viena pricerija "Pas Romano" va ten tai picos!!! Kaina nesikandžioja, o kokybė tikrai super. Picos labai skanios gan nemažos ir padažas daromas atskiras, o ne pomidorų ar koks kitas. :) Kartais netgi nustebina papildoma dovanėle kaip pyragėlis ir panašiai dėl ko tapau jų nuolatiniu klientu kai tik nuvažiuoju į Kauną. Siūlau temos autoriui būtinai ten apsilankyti ir pasisemti įdėjų, nes jei tokia picerija atsirastu Vilniuje tai tikrai tapčiau nuolatiniu klientu ;)

Aš kaip tik sakyčiau šita picerija yra puikus pavyzdys kokia gali būti gera picerija ir kaip smarkiai užmigti esant viršūnėje.

Picų kokybė prastėja kiekvienais metais, kainas palaiko tokias pat, bet kartais jau sunku rasti kažką daugiau negu pievagrybiai ir sūris. Padažą turėjo patį skaniausią bent jau Kaune tai tikrai, bet dabar jo atneša arba puse indelio, arba smarkiai praskiestą. Sakyčiau kažkada buvo tikrai labai gera ir mėgiama vieta pavalgyti, bet dabar kiekvieną kartą nuėjęs nusiviliu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaune kur pateikia daug itališkų patiekalų prie picos duoda alyvuogių aliejų gal iš pradžių ir keista, bet su jų picom puikiai tinka.

Taip, alyvuogių aliejus priklauso prie picų :) tik Lietuvoj nėr praktikos jį naudoti su picom. Bet čia labiau restoranams priklauso, o ne take-away įstaigoms.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kaip tik sakyčiau šita picerija yra puikus pavyzdys kokia gali būti gera picerija ir kaip smarkiai užmigti esant viršūnėje.

Picų kokybė prastėja kiekvienais metais, kainas palaiko tokias pat, bet kartais jau sunku rasti kažką daugiau negu pievagrybiai ir sūris. Padažą turėjo patį skaniausią bent jau Kaune tai tikrai, bet dabar jo atneša arba puse indelio, arba smarkiai praskiestą. Sakyčiau kažkada buvo tikrai labai gera ir mėgiama vieta pavalgyti, bet dabar kiekvieną kartą nuėjęs nusiviliu :)

 

Na tu lygini su tuo kaip buvo anksčiau (aš nesenai ją atradau). O aš lyginu su kitomis picerijomis ir kol kas geresnios bent man už ją nėra arba neradau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas. Pradžiai galėtumėt duot kuponus, kad su juo šiek tiek pigiau, taip galėtumėt pritraukt žmonių. Manau pradžiai būtų geriau, jei darytumėt nuolaidas. Vis daugiau ateis - pigu ir skanu (:

Bent jau man internetinis puslapis apie piceriją nėra aktualus. Na jei pigiai išeis Jums, tai manau tik tuo atveju reiktų. Aišku, didžiausios reklamos internete. :) Gali kad ir facebook'e, tokį kaip konkursėlį padaryt. Jei surenki x "Like", burtų keliu vienam iš paspaudusių pica :)

Sėkmės !

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš sulyčiau nukeliauti į Italiją ir ten paragauti "tikrų" picų. Nes picoje viskas yra "apie skonį". Nesvarbu kokiam užkampyje įsikursi žmones vistiek pas tave važiuos jei skonis bus geras

Antras dalykas peržiūrėk http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Diners,_Drive-Ins,_and_Dives_e#keiksmažodis#des serijas apie picerijas ir pica. Aišku veiksmas vyksta JAV, bet tai yra sėkmingų vietų pavyzdžiai.

Trečias dalykas kažkas naujo. Jei kas galėtu pasiūlyti "Chicago-style pizza" aš asmeniškai trenkčiausi į kitą rajoną dėl jos. Panašiai kaip dėl kebabų į Pilaitę reikėdavo važiuot. Pagalvok gal ir tu ką nors tokio nori pasiūlyti.

 

Dėl picos ant ratų kiek žinau tau neleis ten maišyti tešlos ir dirbti su žalia mėsa.

 

Nieko ten toj italijoi stebuklingo nėra... Lietuvoje picos sukultūrintos ir tiek... dėk gerus produktus, gražiai apipavidalink (ko nėra pas italus) ir tikrai turėsi savo klientų ratą, kuris plėsis savaime be didesnių investicijų. Kaune yra pora tikrų itališkų picerijų su mielinėm tešlom, bet tikrai ten ne kiekvienas eina, nes skonis savotiškas. lietuviai pripratę prie gražiai sudėliotų desryciu, pomidoriuku, kai toks italas restorane tau atnesa pica kur vienam kampe pomidorai, kitam alyvuoges, surio ant pusės užpilta (ir taip sakau ne iš vienos picerijos patirties, o teko gan daug pakeliaut po italija) Tiesiog italijoje patys ingridientai sviežesni ir kvapnesni. Pirk pomidorus ne lenkiškus, o ispaniškus ar iš kaimo, desra brangesnę ir turėsi gerą skonį. Esmė pradžioi padaryt gerą degustaciją ir atrast skanių, tačiau dar neatsibodusių skonių daugumai. Galima dar tuo pačiu ir su ekologija sužaist nes dabar ant bangos tai nors nei vienas nieko apie ją nesupranta.

 

Man asmeniškai piceriją renkantis prioritetai tokie:

1. Picos skonis

2. Pasirinkimas

3. Aptarnavimas

4. Kaina

 

Manau tikrai nemažai tokių, kurie kainą deda į paskutinę vietą. Tikrai linkiu sėkmės sostinėje :)

 

Na aš dabar gyvenu Vilniuje ir nieko panašaus dar neradau kaip yra Kaune viena pricerija "Pas Romano" va ten tai picos!!! Kaina nesikandžioja, o kokybė tikrai super. Picos labai skanios gan nemažos ir padažas daromas atskiras, o ne pomidorų ar koks kitas. :) Kartais netgi nustebina papildoma dovanėle kaip pyragėlis ir panašiai dėl ko tapau jų nuolatiniu klientu kai tik nuvažiuoju į Kauną. Siūlau temos autoriui būtinai ten apsilankyti ir pasisemti įdėjų, nes jei tokia picerija atsirastu Vilniuje tai tikrai tapčiau nuolatiniu klientu ;)

Būtent apie šią piceriją ir kalbėjau. Ten savininkas italas todėl tikrai unikalei padaręs ir kainos picų ~10lt, bet tikrai jos tokios kaip naminės.

 

Siūlau atvažiuot į kauną ir paragaut jų picų ir jų padažų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 5 mėnesių...

Nuo kada express pizza daro skanias ir kokybiskas picas? Tai ka ten kepa yra pasityciojimas, pradedant neskaniu padu, toliau virtas farshas (WTF), ne suris o surio pakaitalas is riebalu... didele pica bet visi priedai pacios zemiausios kokybes.

Kam patinka sitos picos turbut arba nera isvykes is lietuvos niekada, arba nera valge tikros italiskos picos. 95% lietuvoje picu yra laaabai blogos, ir tikrai neskanios. Cili dar dar kazkiek yra auksciau uz visus kitus del pado ir naudojamu priedu (kur saliamis yra saliamis, o ne pigi deshra, kur kumpis yra kumpis, o ne shlapiankos lygio subproduktas).

 

Temos autoriui linkiu sekmes, ir manau kad jei bus viskas tikrai aukshtos kokybes ir normalaus skonio, tai pasisekima turesit. Busiu jusu klientas tikrai.

 

Labai atsiprašau, kad prikeliu tokią seną temą, bet tiesiog juokas paėmė paskaičius tavo komentarą :) Pradirbau čiliake du mėnesius prie picų, ir galiu pasakyti - nei kept jų, nei juo labiau valgyti jų į čiliaką neisiu. Sakai, kumpis yra kumpis? Pagal mane, kumpis yra kažkas panašaus į tai. o čiliake būtent šlapenkos lygio subroduktas yra kumpis. Netiki? Užsisakyk "Vezuvijos", "Toskanos", arba kad ir tą pačią Kaprio picą. Pamatysi tokius rausvus (visai kaip šlapenkos spalva) "sliekiukus" arba trikampėlius. Taip, ten kumpis. Visų pirma, kas tarkuoja kumpį? Antra, pusbrolis (5m) buvo atėjęs su mama pas mane kai dirbau, ir užsisakė "Toskanos" picą (baltas padažas, sūris, kumpis, pomidorai). Kitą kartą atėjęs prašė picos su šlapenka.. Kadangi palietėm tarkavimą, labai netikėtai man buvo, kai turėjau tarkuoti karšto rūkymo šoninę (tą pačią, kuri dedama ant "Svaigiosios", "Čili picos", puriosios "Klasikinės" ir kitų picų). Toliau - sūris. Virtuvėj ruošdamasis tarkuotis sūrį, eilinį kartą išgirdau reklamą "Mūsų picos pačios skaniausios, nes naudojame ne sūrio produktą, o TIKRĄ sūrį" O mano rankose didžiulis sūrio gabalas, ant kurio įpakavimo užrašyta "Surio produktas, 45% rieb." Ironiška, ar ne? Toliau seka faršas. Valgei kada nors "Čili picos", "Mafijos" "Meksikos karščio" picą? Matei faršą? Ar jis bent kažkiek panašus į tą, iš kurio kotletus namie kepi? Nė velnio. Marinuota kepta kiauliena - ne, mes jos nekepdavome. Mums ją atveždavo gatavą, jau paruoštą naudoti. Ir visai nepanaši į tą, kokie esame įpratę namie keptis. Yra dar daugiau ką apie čiliaką papasakoti, tik parašykit į PM :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 1 mėnesio...

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...