Pereiti prie turinio

Picerijos atidarymas Vilniuje


Rekomenduojami pranešimai

Sveikas,

 

na, idėja iš esmės man panaši į express pizza - pristatymas į namus, kokybiškos picos ir pan. Galbūt, įgyvendinę tam tikras naujoves ties komunikacija, pritrauktumėte klientus sau. Asmeniškai aš - tik už naujų picerijų atidarymą, nes klientui bus didesnės pasirinkimo galimybės.

 

Tiesa, mano nuomone, reikia kreipti dėmesį į pavadinimą - kad būtų įsimenamas ir aiškus, tuomet žymiai lengviau skris reklama per kalbas.

 

Be to, reikia nepamiršti kurti picerijos įvaizdį ir internete - pradžioje galbūt paprastesnė, bet traukianti akį svetainė nepakenktų. Taip pat reklama (feisbukas, skrajutės po Vilnių). Nepamirškite ir ryškinti savo privalumų prieš konkurentus - galite akcentuoti, jog kepsite tik kokybiškas picas, stengsitės išlaikyti aukščiausios klasės aptarnavimą ar kažkas pan. Svarbu, jog klientai žinotų, kodėl reikia rinktis Jus, o ne Express Pizza. Taip pat verta palaikyti kiek galima artimesnį bei malonų kontaktą su pirkėjais, nes man visada būna smagiau eiti į piceriją, kurioje darbuotojai šypsosi ir visada linkę padėti, o ne užsiraukę ir pikti :)

 

Tai tiek kometarų iš manęs. Bet kokiu atveju - aš už! :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei ruošiatės labiau nerti į picų išvežiojimą, reikės didelės, labai didelės reklamos - nes iš kur žmonės daugiau žinos jog Jūs prekiaujate? Butinai darykite akcijas, per atidarimą didelias akcijas jog paragautų ir tikrai žinotų jog būtent Jūsų picos yra tikrai skanios ir verta užsakinėti. Dėl produktų jog pigiau išeitų pamėgink paderint su gamintojais, galbūt kas išeitų jei jau daugiau imtumėte. Šiaip manau jūsų atveju galbūt net ir geriausia būtų daryti picą ant ratų kaip sakoma, na tokią mini užkandinę kurioje prekiautumėte ten ledais gėrimais, alumi ir pnš ir išvežiotumėte picas, jei norite tikrai gero pelno - dirbkite ilgiau, klientų į vakarą tikrai nemažėtų bei užsakymų.Sėkmės Jums ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas,

 

na, idėja iš esmės man panaši į express pizza - pristatymas į namus, kokybiškos picos ir pan. Galbūt, įgyvendinę tam tikras naujoves ties komunikacija, pritrauktumėte klientus sau. Asmeniškai aš - tik už naujų picerijų atidarymą, nes klientui bus didesnės pasirinkimo galimybės.

 

Tiesa, mano nuomone, reikia kreipti dėmesį į pavadinimą - kad būtų įsimenamas ir aiškus, tuomet žymiai lengviau skris reklama per kalbas.

 

Be to, reikia nepamiršti kurti picerijos įvaizdį ir internete - pradžioje galbūt paprastesnė, bet traukianti akį svetainė nepakenktų. Taip pat reklama (feisbukas, skrajutės po Vilnių). Nepamirškite ir ryškinti savo privalumų prieš konkurentus - galite akcentuoti, jog kepsite tik kokybiškas picas, stengsitės išlaikyti aukščiausios klasės aptarnavimą ar kažkas pan. Svarbu, jog klientai žinotų, kodėl reikia rinktis Jus, o ne Express Pizza. Taip pat verta palaikyti kiek galima artimesnį bei malonų kontaktą su pirkėjais, nes man visada būna smagiau eiti į piceriją, kurioje darbuotojai šypsosi ir visada linkę padėti, o ne užsiraukę ir pikti :)

 

Tai tiek kometarų iš manęs. Bet kokiu atveju - aš už! :)

 

 

Nuo kada express pizza daro skanias ir kokybiskas picas? Tai ka ten kepa yra pasityciojimas, pradedant neskaniu padu, toliau virtas farshas (WTF), ne suris o surio pakaitalas is riebalu... didele pica bet visi priedai pacios zemiausios kokybes.

Kam patinka sitos picos turbut arba nera isvykes is lietuvos niekada, arba nera valge tikros italiskos picos. 95% lietuvoje picu yra laaabai blogos, ir tikrai neskanios. Cili dar dar kazkiek yra auksciau uz visus kitus del pado ir naudojamu priedu (kur saliamis yra saliamis, o ne pigi deshra, kur kumpis yra kumpis, o ne shlapiankos lygio subproduktas).

 

Temos autoriui linkiu sekmes, ir manau kad jei bus viskas tikrai aukshtos kokybes ir normalaus skonio, tai pasisekima turesit. Busiu jusu klientas tikrai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo kada express pizza daro skanias ir kokybiskas picas? Tai ka ten kepa yra pasityciojimas, pradedant neskaniu padu, toliau virtas farshas (WTF), ne suris o surio pakaitalas is riebalu... didele pica bet visi priedai pacios zemiausios kokybes.

Kam patinka sitos picos turbut arba nera isvykes is lietuvos niekada, arba nera valge tikros italiskos picos. 95% lietuvoje picu yra laaabai blogos, ir tikrai neskanios. Cili dar dar kazkiek yra auksciau uz visus kitus del pado ir naudojamu priedu (kur saliamis yra saliamis, o ne pigi deshra, kur kumpis yra kumpis, o ne shlapiankos lygio subproduktas).

 

Temos autoriui linkiu sekmes, ir manau kad jei bus viskas tikrai aukshtos kokybes ir normalaus skonio, tai pasisekima turesit. Busiu jusu klientas tikrai.

 

Na, nemanau aš, kad ši naujoji picerija keps tikras itališkas picas su pačiais geriausiais produktais, nes tuomet kaina laabai išaugtų + aš lyginau su express pica dėl struktūros ir idėjos (keli staliukai, picos išsinešimui pagrinde).

 

Tie patys čili dabartines akcijines picas daro nelabai padoriai - padas vos permatomas, atsainiai viskas pagaminta. Šiaip tai pritariu, kad pačios kokybiškiausios picos yra Čilyje, bet ir kainos atitinkamos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Būtinai sugalvokite kažkokia veiklą laukiantiems žmonėms, sukurkite jaukia atmosferą. Būtų šaunu jeigu būtų vieta prisėsti, pavartytį kokį žurnalą. Man asmeniškai ideali picerija būtų ta, į kuria užėjus maloniai kvepia gaminamu maistu, švaru ir jauku. Padaryti taip, kad laikas neprailgtų belaukiant, o kvapas skatintų apetitą. Beto reikia kepti taip, kad atšalusi pica išliktų skani pašyldyta antra kart.

 

Kas liečia WEB galiu privačiai pakonsultuoti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei ruošiatės labiau nerti į picų išvežiojimą, reikės didelės, labai didelės reklamos - nes iš kur žmonės daugiau žinos jog Jūs prekiaujate? Butinai darykite akcijas, per atidarimą didelias akcijas jog paragautų ir tikrai žinotų jog būtent Jūsų picos yra tikrai skanios ir verta užsakinėti. Dėl produktų jog pigiau išeitų pamėgink paderint su gamintojais, galbūt kas išeitų jei jau daugiau imtumėte. Šiaip manau jūsų atveju galbūt net ir geriausia būtų daryti picą ant ratų kaip sakoma, na tokią mini užkandinę kurioje prekiautumėte ten ledais gėrimais, alumi ir pnš ir išvežiotumėte picas, jei norite tikrai gero pelno - dirbkite ilgiau, klientų į vakarą tikrai nemažėtų bei užsakymų.Sėkmės Jums ;)

 

Aš papasakosiu kaip man kilo ši idėja. Anksčiau užsakinėdavome iš įvairių picerijų, Čiliako, Can Can ir panašiai. Na picos tikrai ne kokios buvo, kartais netgi tekdavo jas išmesti pusę suvalgius. Ir vieną kartą atsitiktinai atradau vieną piceriją. Dabar kad nereklamuot konkurentų nesakysiu kokia tai picerija. Pavadinkim ją tiesiog picerija X. Pabandžiau užsakyti iš ten ir gavęs picas buvau švelniai tariant nustebintas, jos savo skoniu ir kokybe kelis kartus lenkė tas populiariąsias picerijas, o kaina buvo tokia pati. Aišku tapau jų nuolatiniu klientu, per vakarėlius užsakęs pavaišindavau draugus, jiems irgi patiko, užsakiau darbe, kolegos pamatę irgi ėmė užsakinėti. Ko gero vien aš jiems atvedžiau kokių 20 pastovių klientų, nes reklama iš lūpų į lupas yra vertingesnė nei 1000 skrajučių. Štai kas yra mūsų tikslas. Picos , kurios kalba pačios už save. Klientas kuris užsakęs lieka patenkintas ir apie tai pasako 10 savo draugų. O pradžią padaryti, kad klientai atrastų tavo picą yra nemažai variantų. Pvz. akcija per grupinių nuolaidų portalus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš sulyčiau nukeliauti į Italiją ir ten paragauti "tikrų" picų. Nes picoje viskas yra "apie skonį". Nesvarbu kokiam užkampyje įsikursi žmones vistiek pas tave važiuos jei skonis bus geras

Antras dalykas peržiūrėk http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Diners,_Drive-Ins,_and_Dives_e#keiksmažodis#des serijas apie picerijas ir pica. Aišku veiksmas vyksta JAV, bet tai yra sėkmingų vietų pavyzdžiai.

Trečias dalykas kažkas naujo. Jei kas galėtu pasiūlyti "Chicago-style pizza" aš asmeniškai trenkčiausi į kitą rajoną dėl jos. Panašiai kaip dėl kebabų į Pilaitę reikėdavo važiuot. Pagalvok gal ir tu ką nors tokio nori pasiūlyti.

 

Dėl picos ant ratų kiek žinau tau neleis ten maišyti tešlos ir dirbti su žalia mėsa.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu parekomenduoti picu megejams vilniuje nuvaziuoti i Valakampiu Terasa prie pirmo valakampiu papludimio. Siaip picos nera ispudingos, bet vat Margarita ir Perlenkta vertos visu deshimties balu. Pasirodo reikia naudoti tinkama suri (ne pakaitala) ir paprasciausias padas + suris tampa labai skaniu dalyku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo kada express pizza daro skanias ir kokybiskas picas? Tai ka ten kepa yra pasityciojimas, pradedant neskaniu padu, toliau virtas farshas (WTF), ne suris o surio pakaitalas is riebalu... didele pica bet visi priedai pacios zemiausios kokybes.

Kam patinka sitos picos turbut arba nera isvykes is lietuvos niekada, arba nera valge tikros italiskos picos. 95% lietuvoje picu yra laaabai blogos, ir tikrai neskanios. Cili dar dar kazkiek yra auksciau uz visus kitus del pado ir naudojamu priedu (kur saliamis yra saliamis, o ne pigi deshra, kur kumpis yra kumpis, o ne shlapiankos lygio subproduktas).

 

Temos autoriui linkiu sekmes, ir manau kad jei bus viskas tikrai aukshtos kokybes ir normalaus skonio, tai pasisekima turesit. Busiu jusu klientas tikrai.

 

Bet tamsta irgi palyginai - Cili - kokybes etalonas Lietuvoj... :D graudu... :) Na gal ir neprasciausios picos regione, bet kad vienos prastesniu tai tikrai... :) Esu valges/uzsakinejes picas is daugumos piceriju, esanciu Vilniuje ir isskirt galeciau dvi picerijas - pitstoppizza ir fokus... Zinoma, galima del to gincytis, bet bent jau as skanesniu picu nei is siu piceriju Vilniuje nevalgiau :)

 

Kalbant apie temos autoriaus ideja, labai tiksliai buvo pastebeta tinkamos marketingo strategijos svarba. Veiklos pradzioje butina dideli demesi skirti internetinei reklamai, skrajuciu dalinimui( pakankamai mazos islaidos lyginant su kitais reklamos budais, taciau nera sunku "pasiekti" tikslini vartotoja ). Siulyciau jau veiklos pradzioje tureti bent primityvu techniniu poziuriu, taciau solidziai atrodanti is vizualines puses internetini puslapi, facebook anketa, kurioje butu skelbiamos akcijos ir konkursai taip siekiant pritraukti nauju klientu. Galbut tokie aspektai ir neatrodo svarbus, taciau is esmes tikrai yra reikalingi sekmingai pradeti veikla siame rinkos segmente. Dar vienas pasiulymas - siulyciau kepti ne tik "italiskas", taciau ir storapades picas... :) Butent todel ir isskyriaus Fokus pranesimo pradzioje - mieste yra tik vienetai piceriju kepanciu ir storapades picas, o daranciu tai kokybiskai apskritai be Fokus daugiau nematau, tad jei orientuojates i kokybiska produkta sias tendencijas galetumete pabandyti siek tiek pakoreguoti :)

 

Sekmes versle ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo kada express pizza daro skanias ir kokybiskas picas? Tai ka ten kepa yra pasityciojimas, pradedant neskaniu padu, toliau virtas farshas (WTF), ne suris o surio pakaitalas is riebalu... didele pica bet visi priedai pacios zemiausios kokybes.

Kam patinka sitos picos turbut arba nera isvykes is lietuvos niekada, arba nera valge tikros italiskos picos. 95% lietuvoje picu yra laaabai blogos, ir tikrai neskanios. Cili dar dar kazkiek yra auksciau uz visus kitus del pado ir naudojamu priedu (kur saliamis yra saliamis, o ne pigi deshra, kur kumpis yra kumpis, o ne shlapiankos lygio subproduktas).

 

Temos autoriui linkiu sekmes, ir manau kad jei bus viskas tikrai aukshtos kokybes ir normalaus skonio, tai pasisekima turesit. Busiu jusu klientas tikrai.

 

Va, ką reiškia, kai skiriasi skoniai:). Man kaip tik atrodo, kad Express Pizza siūlo vienas skaniausių picų, o Čiliako apskritai privengiu, nes ne tik picos, bet ir visas kitas maistas man netinka. Užbėgsiu įvykiams už akių, ir tiems, kurie siūlys nuvažiuot į Italiją paraugt tikrų picų - gyvenau du metus Italijoj, ir nemanau, kad yra didelis skirtumas tarp Lietuvos ir Italijos kavinėse kepamų picų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O apie internetinį puslapį negalvojat? Šiaip kiek teko matyti kaip reklamuojasi kitos picerijos, tai deda reklamą (skrajutes...) ne tik į pašto dėžutes, žurnalus, laikraščius... bet ir ant rankenos kabina :)

 

 

Ir metam mes tas skrajutes net neskaitę į siukšlių dėžę. Ir dar tas picerijas, kurios laiptinėj šiukšlina į šitlistą įtraukiam, kad daugiau niekada iš ten nepirkt. Aš juk sakiau, kad mes būtume visiškai kitokie, o jei mėtysim skrajutes tai mes būsim tokie patys :)

 

Internetinis puslapis aišku bus. ir bus ne šiaip kažkoks šablonas, o toks kuriame pirkėjas netgi galės stebėti kaip jo pica kepama ir sekti jos kelią :)

Redagavo baisutis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš sulyčiau nukeliauti į Italiją ir ten paragauti "tikrų" picų. Nes picoje viskas yra "apie skonį". Nesvarbu kokiam užkampyje įsikursi žmones vistiek pas tave važiuos jei skonis bus geras

Antras dalykas peržiūrėk http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Diners,_Drive-Ins,_and_Dives_e#keiksmažodis#des serijas apie picerijas ir pica. Aišku veiksmas vyksta JAV, bet tai yra sėkmingų vietų pavyzdžiai.

Trečias dalykas kažkas naujo. Jei kas galėtu pasiūlyti "Chicago-style pizza" aš asmeniškai trenkčiausi į kitą rajoną dėl jos. Panašiai kaip dėl kebabų į Pilaitę reikėdavo važiuot. Pagalvok gal ir tu ką nors tokio nori pasiūlyti.

 

Dėl picos ant ratų kiek žinau tau neleis ten maišyti tešlos ir dirbti su žalia mėsa.

 

 

Už įdėją su Chicago-style pizza gauni nemokamą picą. Davei gerą įdėją apie kurią nebuvau pagalvojęs. parašyk man į privatą tik žinok picos dar teks palaukt nes mūsų startas rugpjūčio pabaigoj :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kodėl nepadarius geriausių picų už didesnę kainą? Ir pozicionuoti, jog tai geriausios picos mieste. Orientuotis į tikslinę rinką (kas labiau mėgsta gerą kokybę ir gali išleisti daugiau pinigų dėl to). 5-10Lt daugiau už kokią 40cm picą nėra bėda, jeigu ji yra kokybiškai geresnė ir skanesnė.

 

Greičiausiai šie klientai nebus studentai (neskaitant kelių tikslinių mokymo įstaigų), nes jiems kiekvienas litas brangus. Reiškia lieka uždirbantys žmonės. Dirbantys ofisuose, skubantys, neturintys daug laiko gaminti. Mėgstantys kažką naują.

Turint šią tikslinę rinką, galima galvoti kaip prieiti prie jos. Kadangi verslas naujas ir skrajutė neįrodys kaip skanu yra ši pica, reikia daryti skaniųjų picų prezentacijas. Tarkime kiekvieną savaitę vis kitam ofisui duodate po kokias 5-20 picų. Kad kuo daugiau darbuotojų paragautų. Pridedate kontaktus, kaip jus susirasti. Jeigu skanios picos - ateis klientai, jeigu neateis - neskanios picos. Reklama turi būti picų skoniu, kas veda prie "iš lūpų į lūpas" marketingo. Kadangi to siekia ir temos autorius, šios prezentacijos su picomis galbūt pasitarnautų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas čia šnekėjo apie itališkas picas... na nežinau... tos gatvinės, kur pardavinėja, tai jos storapadės, bent kiek mačiau, bent man jos nebuvo labai jau įpatingos, skanesnės nei LT gal, bet kad jas išskirti labai tai negalėčiau...

 

Temos autoriau, sėkmės versle :) Pačiam buvo minčių daryti, bet trūksta investicijų, o apmastytą buvo viskas iki smulkmenų :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi temos autorius nebijo ir nori naujoviškų priemonių pritraukti klientus, galima pamėginti ir taip: susiradus kažkokį naujos statybos namą, dalinti picas (jų gabaliukus) gyventojams. Tarkime, nuvažiuojate ir kokią 5-6val vakare dalinate picos gabaliukus žmonėms, nes jie dažniausiai po darbo būna alkani. Telieka išspręsti picos šiltumo ir šviežumo klausimą, ką daryti, kurie parkuojasi po namu ir eina laiptais į savo butą ir kaip apsisaugoti nuo ne tikrų gyventojų. Dar geriau, galima tai daryti su tais pačiais ofiso darbuotojais. Tarkime žinau, kad Verslo trikampio dauguma darbuotojų baigią darbą 5val, todėl tuo metu laukiama prie lauko durų ir duodamas gabalėlis picos plius kontaktai. Žmogus paragavęs galbūt netgi užsisakys picą tam pačiam vakarui.

Kitas dalykas, kontaktų perdavimas. Čia vėlgi galima ne tik duoti vizitinę su numeriu ir svetainės adresu. O galbūt įteikti picos pjaustymo peilį arba kažkokį prieskonį, ant kurio pakuotės būtų kontaktai. Tai turėtų tapti interjero detale ar praktiškas daiktas, kurio lengvai neišmesi :)

Visa tai kainuoja, bet jei geros picos, ateities klientai atpirks viską :)

 

Dar lb svarbu feedbacko rinkimas. Vėlgi priemonių yra visokių, bet reiktų skatinti palikti atsiliepimus. Tiek savai statistikai ir patobulinimams, tiek tų pačių gerų atsiliepimų rodymui kitiems galimiems klientams.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siulymas-savo pica. zinoma, ideja nera unikali, taciau butina ja igyvendinti. ir nekalbu apie tai, kad gali prisideti papildomu alyvuogiu, bet tiesiog unikali, tavo paties sudaryta pica. galima tarsi sablona pagaminti, kuriame zmogus suzymetu varneles ties jam butinais ingridientais bei galetu parasyti kokia pastabele, pvz apie padazo kieki. as toki dalyka vertinciau kaip dideli + ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siulymas-savo pica. zinoma, ideja nera unikali, taciau butina ja igyvendinti. ir nekalbu apie tai, kad gali prisideti papildomu alyvuogiu, bet tiesiog unikali, tavo paties sudaryta pica. galima tarsi sablona pagaminti, kuriame zmogus suzymetu varneles ties jam butinais ingridientais bei galetu parasyti kokia pastabele, pvz apie padazo kieki. as toki dalyka vertinciau kaip dideli + ;)

 

 

Taip toks dalykas tikrai bus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar yra kam šiais laikais patinka čiliako picos? Na taip prieš 7 metus gal ir nieko buvo... bet dabar ten paskutinis mėšlas. Ir taip express picos yra pačios skaniausios bent jau dabar :) Šneku apie Klaipėdą, Vilniuje kas vyksta nežinau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi temos autorius nebijo ir nori naujoviškų priemonių pritraukti klientus, galima pamėginti ir taip: susiradus kažkokį naujos statybos namą, dalinti picas (jų gabaliukus) gyventojams. Tarkime, nuvažiuojate ir kokią 5-6val vakare dalinate picos gabaliukus žmonėms, nes jie dažniausiai po darbo būna alkani. Telieka išspręsti picos šiltumo ir šviežumo klausimą, ką daryti, kurie parkuojasi po namu ir eina laiptais į savo butą ir kaip apsisaugoti nuo ne tikrų gyventojų. Dar geriau, galima tai daryti su tais pačiais ofiso darbuotojais. Tarkime žinau, kad Verslo trikampio dauguma darbuotojų baigią darbą 5val, todėl tuo metu laukiama prie lauko durų ir duodamas gabalėlis picos plius kontaktai. Žmogus paragavęs galbūt netgi užsisakys picą tam pačiam vakarui.

Kitas dalykas, kontaktų perdavimas. Čia vėlgi galima ne tik duoti vizitinę su numeriu ir svetainės adresu. O galbūt įteikti picos pjaustymo peilį arba kažkokį prieskonį, ant kurio pakuotės būtų kontaktai. Tai turėtų tapti interjero detale ar praktiškas daiktas, kurio lengvai neišmesi :)

Visa tai kainuoja, bet jei geros picos, ateities klientai atpirks viską :)

 

Dar lb svarbu feedbacko rinkimas. Vėlgi priemonių yra visokių, bet reiktų skatinti palikti atsiliepimus. Tiek savai statistikai ir patobulinimams, tiek tų pačių gerų atsiliepimų rodymui kitiems galimiems klientams.

 

Ofisai turėtų sueiti. Tik cdar galima paturbinti idėją: picos gabaliukus dalina gražios merginos ir duoda ofisams picų pristatymo "planus": pvz. galima "prenumeruoti" po 10 picų kiekvieną penktadienį su tam tikra nuolaida.

 

P.S. iš patirties galiu pasakyti, kad reikia nepamiršti gerai susiplanuoti darbo apkrovų. Jei planuojate pristatinėti, o dirbs tik 1 kepėjas, tai ką darysite, pvz, 12-13h, kai visi iš artimesnių darbų/namų ateis pas jus valgyti, o iš tolimesnių ofisų puls užsisakinėti tokiam laikui?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...